Menu Sluiten

Prijzen Hypnotherapie

Het is mijn prioriteit om jou te helpen je te bevrijden van je angsten. Stuur me een bericht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Praktijk voor hypnotherapie & mentorship

Angst therapie voor een vrij leven

Maak van hypnotherapie je nieuwe therapie keuze voor de behandeling van angsten.

Waarom hypnotherapie?

Omdat dit het meest effectief is aldus American Health Magazine in een grootschalig onderzoek naar therapieën. Hypnotherapie is veilig, doelgericht en effectief op korte en lange termijn. En het is niet moeilijk of zwaar. Het vergt enkel 100% inzet om te willen veranderen. Ik begeleid je stap voor stap van start tot transformatie, ruimschoots bewezen door vele cliënten die jou reeds voor gingen.

Heb jij ook….

  • Last van een belemmerende angst?
  • Van alles geprobeerd wat niet heeft geholpen?
  • Geen zin en tijd voor langdurige therapie?
  • Het gevoel dat niemand jouw probleem echt serieus neemt of snapt?

Wil jij liever….

  • Een professional die voor je klaar staat
  • Echte resultaten die merkbaar zijn
  • Korte trajecten die effectief werken
  • Iemand die naar je luistert en je helpt

Waar wacht je nog op? Neem contact op en laat mij je helpen!

Trajecten en aanbod

Mijn naam is Sylvia Verburgt en ik weet dat hypnose werkt: Hypnotherapie heeft mij bevrijd van mijn jarenlange ballonnen angst! (en nog veel meer…).

Benieuwd naar mijn verhaal? Klik hier en lees snel verder!

92446829244682

More info

tags: Hypnotherapie – Angst Therapie – Angstbehandelspecialist – Informatie Hypnotherapie – Diensten Hypnotherapie – 

Wenst u meer info over prijzen hypnotherapie kijk dan vlug op https://hypnosewerkt.com | Prijzen Hypnotherapie

Hypnotherapie | Fobieën | Behandeling Angsten | Angsten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijzen hypnotherapie

welkom kinderen en jongeren kinderen en jongeren werkwijze teams volwassenen volwassenen werkwijze teams vacatures contact menu teams ruimte voor kind en gezinsbegeleiding amp psychotherapie voor volwassenen teams team deurne dr. Kirsten mintjens kinder en jeugdpsychiater kirsten mintjens is kinder en jeugdpsychiater. Zij is gespecialiseerd in ontwikkelingsstoornissen en emotionele problemen prijzen hypnotherapie bedrijf Zij volgde een jaartraining lichaamsgerichte coaching heel de mens en een jaartraining geweldloze communicatie in cursuscentrum de schans de level training in tre tension stress amp trauma release exercises de jarige opleiding tot somatic experiencing practitioner aan sen nijmegen en de jaartraining familieopstellingen aan de educatieve academie. Daa.

marijke lens psycholoog hypnotherapeut meer home psychotherapieeumln hypnotherapie workshops praktisch shop op dit moment worden workshops en cursussen enkel nog op aanvraag gegeven. Hierbij wordt een thema naar keuze uitgewerkt. Voorbeelden zijn hypnoworkshops rond ontspannen mentale gezondheid zelfvertrouwen fysieke gezondheid … Basiscursus ontspanningstechnieken visualisaties en zelfhypnose creatieve therapie simpelweg tot rust komen kijk hieronder verder voor de inhoud en de prijzen van elke cursus of workshop bekijk ook eens prijzen hypnotherapie Een workshop of cursus kan aangevraagd worden vanaf personen. Deze kan doorgaan in de praktijk in sinttruiden of op locatie. Stuur gerust een mailtje emailprotected of bel even voor meer .

De discipline van Prijzen hypnotherapie

.